AnimeConfession
November 21, 2009, 06:00:40 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to SMF For Free

Home Help Search Arcade Gallery Links Staff List Calendar Login Register  

death note yaoi

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: death note yaoi  (Read 108 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iuna
Fledgling
*

Chi: 0

View Profile
« on: September 05, 2007, 12:37:34 pm »

stiu ca e o chestie indelung dezbatuta in diverse desene (vedeti deviantart) dar intr-un fel e adevarata...ce, nu v-a dat niciodata prin cap ca intre light si l ar fii ceva?...hai, acuma ca eu am deschis subiectul, folositi-va si imbolnaviti-va imaginatia cu aceasta idee. hai astept parerile voastre!
Report Spam   Logged

chewing gum is really groos, chewing gum i hate the most
necroangel
Administrator
BloodSucker

Chi: 5

View Profile
« Reply #1 on: September 05, 2007, 02:19:31 pm »

Eu nu sunt deacord cu tine sunt total impotriva acestei ideei de gay intre cei doi... e o prietenie pe cat de stransa pe atat de ciudata si nebuna... eu unul cred ca fazele in care cei doi apar oarecum intr-o legatura mai stransa are semnificatii mult mai profunde si nicidecum gay.Eu nu pot sa-i vad pe cei doi decat cei mai buni prieteni si dusmani totodata....... Cool
Report Spam   Logged

iuna
Fledgling
*

Chi: 0

View Profile
« Reply #2 on: September 06, 2007, 09:04:49 am »

nici nu vreau ca lumea sa fie neaparat de acord cu mine, e o discutie cu mai multe puncte de vedere. da nu neg ca este o prietenie interesanta...dar eu una vreau sa cred mai mult. Tongue
Report Spam   Logged

chewing gum is really groos, chewing gum i hate the most
ruxx
Administrator
BloodSucker

Chi: 2

View Profile
« Reply #3 on: September 07, 2007, 02:52:29 am »

NecroAngel stie f bine cat ma incapatanez sa cred k intre Raito si Ryuzaki e ceva mai mult decat prietenie... Scenele din ep 25 - Silence se pot interpreta in f multe feluri, printre care se numara si varianta in care cei doi sunt extrem de buni prieteni si varianta in care sentimentele dintre ei ar fi de dragoste... eu admit ambele variante, dar imi place sa cred k totusi intre ei e mai mult decat o simpla prietenie... si cred k se vede asta si de la avatar  Grin Ar fi foarte interesanta o relatie intre cei doi si d f multe ori mi-am pus intrebarea cum ar fi aceasta rel si cine ar domina... Voi c credeti?  Wink
Report Spam   Logged

“Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship.” (Oscar Wild)
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum